top of page
מתכונים למלית המקרון
חשוב לזכור!
* אסור שהמלית תהיה מתוקה מדיי כיוון שהציפוי החיצוני של המקרונים כבר מספיק מתוק, חטיף מתוק מדיי יהרוס את כל החוויה.
* אסור שהמלית תהיה נוזלית או לחה מדיי, כיוון שהלחות הורסת את המקרונים. ניתן להשתמש במליות לחות כמו חתיכות פרי רק בתנאי שהמקרון נאכל באותו היום.
המקרונים הרבה יותר טעימים יום אחרי שמכינים אותם...
רוב המתכונים של המליות כאן ניתנים לכמות יחסית קטנה של מקרונים (2 - 3 חלבונים), אם אתם מכינים כמות גדולה, יש להגדיל את המרכיבים של המליות ביחס שווה.
bottom of page