top of page
תמונת הסופר/תchenhayek

מקרונים קוריאניים - FATCARONS




כתבתי על זה כבר פוסט אבל הוא נמחק, אז יאללה מחדש!

לפני כשנה לאחר או לפני שילדתי היה לי תחביב שבו צפיתי במלא סרטוני יוטיוב אשר עסקו בהכנת אוכל קוריאני בקונדיטוריות גדולות. הסרטונים היו מאד מרתקים. מפה לשם גיליתי שהם "מתעללים" לטובה במקרון הצרפתי הקלאסי והפכו אותו לקוקילידה על סטרואידים ובצבעים שונים.


את כל התמונות פה לקחתי מגוגל כי לא באמת הכנתי מקרונים קוריאניים עדיין, אבל אתם כן יכולים להכין!

מה הכללים?

אפשר להכניס כל מלית שבא לכם, כל עוגיה וכל מרשמלו וכל חטיף בגודל המתאים, במבה האדומה? בואי כנסי! וכו' וכו'

כתבו באנגלית בגוגל או ביוטיוב "fatcarons" ותמצאו כל מיני אופציות.


הבעיה היחידה:

ישנם מקרים שבהם המליות המגניבות לא מחזיקןת יותר מיומיים במקרר, כמו למשל שמוסיפים פירות לחגיגה. קינוח כזה צריך להכין די סמוך להגשה וכדאי להתאמן על הצורות ולראות שכל הטעמים עובדים ולא יוצא מתוק מדיי.

כרגע הטרנד הוא מתוק מלוח אז להוסיף בייגלה מלוח בהחלט יכול להוסיף. או כל חטיף מלוח.

קיצר כל מה שנמצא במדפי החטיפים המתוקים והמלוחים בסופר- יכול להיכנס. רק תבדקו שעובד.


כל בן אדם שני עם חיים ובלי ילדים קטנים נוסע היום ליפן, לדעתי קוריאה לא פחות משוגעת עם אורח החיים שלהם והקינוחים שלהם.













Comments


bottom of page