top of page
תמונת הסופר/תchenhayek

אביזרי עזר לאפיה

איזה אביזרים נחוצים ומומלצים לשם הכנת המקרונים?







מסננת - פריט חובה לשם הכנת המקרונים, רצוי שהחורים לא יהיו צפופים מדיי ולא יהיו גדולים מדיי, כדי שהאבקה תעבור "בשלום"




משקל- אם משתמשים בשיטה הצרפתית - המשקל לא חובה כיון שבמתכונים רבים הכמויות ניתנות לפי כוס/רבע/שליש כוס, אך אם מכינים מקרון לפי השיטה האיטלקית, פריט זה הוא די חובה.




מד טמפרטורה- הכרחי בלבד אם מכינים מקרון בשיטה האיטלקית, כיוון שמרנג איטלקי מורכב מחלבונים מוקצפים וסירופ סוכר שחייבים להכין בטמפ' הנכונה.



משטח סילפאד- לא חובה, אפשר להשתמש בנייר אפיה, רק צריך לקחת החשבון שאם מזלפים על ה״קפל״ של הנייר, המקרון עלול לצאת לא טוב





הנה דוגמא למקרון שיצא לי עקום בעקבות כך שזילפתי אותו על הקפל:




שקיות זילוף חד פעמיות- באופן אישי מעדיפה לעבוד איתן כי ככה יש פחות כלים לשטוף :-), אני מזמינה אותן מאחד האתרים הסינים הזולים


התמונה לקוחה מאתר aliexpress


ספטולה- קטנה או גדולה , זולה או יקרה - זה לא משנה



מיקסר - כמובן שעדיף מיקסר רגיל על פני ידני, אבל גם עם השני ניתן לעבוד



Comments


bottom of page