POSTS

Single / recent post

[sourcecode language="html"]

[/sourcecode]
[shortcode_params name="recent_post" preheader="recent_post"]
[sourcecode language="html"]

מתישהו לפני שנה כתבתי כאן פוסט על עוגיות מקרון עם מלית עוגה, הרעיון הוא שמשתמשים בפירורי עוגה מעורבבת עם ממרח בתור מלית למקרון.
הפוסט הזה לא כ"כ שונה , יהיו בו רק תמונות אחרות ועוגה אחרת,  בראוניז שמכיל שוקולד 70% קקאו (יאמי!).

אני חולה על בראוניז, במיוחד כאשר הבראוניז עדיין "לחים מבפנים". יש כאלו שמעדיפים את העוגה יבשה, אני מאלו שאוהבים את העוגה עסיסית, כלומר להוציא את העוגה מהתנור כאשר נועצים קיסם והוא לא יבש (זה לא נורא, העוגה מתקשה במקרר).

אבל זה לא אתר על בראוניז, נכון?  אז מה עושים? חותכים את הבראוניז לפרוסות דקות דקות

וממלאים במקרון! אם הבראוניז שלכם יבש, אפשר להדביק אותו למקרון עם ממרח שוקולד או משהו.

היופי פה הוא שמ-4 חתיכות בראוניז קטנות אפשר לעשות מלית לכ- 16 יחידות מקרונים!
אז אם יש לכם שאריות בראוניז, זו אחלה הזדמנות להשתמש בשאריות העוגה בתור מלית למקרון.
למי שלא קרא את הפוסט הקודם , כתבתי על כך שאפשר להשתמש בפירורי עוגה מעורבבת עם ממרח (בשביל שתהיה לחה קצת ותדבק למקרון), ולהשתמש בה בתור מלית.

 

 

 

ועכשיו לבראוניז, אני משתמשת במתכון שקיים כמעט בכל אתר בארץ ובחו"ל, אני מפרסמת אותו כאן אם כבר הגעתם בשביל מתכון לבראוניז ולא בשביל מקרון.
אני מעדיפה להכין במיקסר כי זה קצת יותר מהיר ובמילא בסוף צריך לשטוף קערה עם שוקולד דביק, אז מה זה משנה אם זו תהיה קערת המיקסר? 😉

 

מרכיבים- הכמות מתאימה ל-3 תבניות אינגליש קייק:
240 גרם חמאה
300 גרם שוקולד מריר (אני מעדיפה 60% קקאו)
6 ביצים
1+1/2 כוס סוכר
1+1/2 כוס קמח
1/2 כפית מלח
כף אבקת קפה נמס

הוראות הכנה:
בבאן מארי או מיקרוגל ממיסים שוקולד מריר ביחד עם החמאה ומערבבים להתמזגות.
בקערת המיקסר שמים ביצים,  סוכר, תמצית וניל ואבקת קפה נמס, טורפים כחצי דקה. מוסיפים את השוקולד המומס עם החמאה וטורפים עוד כעשרים שניות.
מוסיפים את הקמח והמלח וטורפים עוד 20 שניות במיקסר.
שמים את התערובת בתבניות, בגובה של 3 ס"מ, הבראוניז לא צריך להיות גבוה.

אופים במשך כ-13 דקות בחום של 180 מעלות. אם הבראוניז עדיין ממש לח מבפנים יש להשאיר בתנור, אבל אם קצת לח, אפשר להוציא, השוקולד מתמצק במקרר.
הבראוניז טעימים יותר אחרי שהם מבלים יומיים במקרר…

 

 

 

 

זה… כל כך…. טעים

.

 

.

.

 

.

 

 

Share

read more

[/sourcecode]
[shortcode_params name="post" preheader="post"]

Recent posts

[sourcecode language="html"]
09 ינואר, 2017 מקרון עם מלית בראוניז
[/sourcecode]
[shortcode_params name="recent_posts"]

Featured posts

Weekly Special

Dont miss them!
[sourcecode language="html"]

"Weekly

"Dont

[/sourcecode]
[shortcode_params name="featured_posts"]
Share