מקרון רימון (16)

אין יותר נדוש / בנאלי מאשר לכתוב על רימונים בפוסט שנכתב בסמוך לראש השנה. אז אני אמשיך באווירה הקיטשית של החג, והפעם – מקרון רימון, או מקרימון..

זה די פשוט להכין מלית טעימה בטעם רימון, למה? כי לא צריך להתעסק ברימונים כאשר יש בשוק רכז רימונים. רכז רימונים מושלם לכ"כ הרבה סוגי מאכלים, טעם התרכיז חמצמץ וזה בדיוק מה שאנחנו צריכים למקרונים, החמיצות נותנת קונטרה מושלמת למתקתקות של העוגיות.

אז איך משתמשים ברכז ? אפשר בתור גנאש כאשר מחממים כ-3 כפות תרכיז עם שמנת בסיר קטן, מסירים מהאש ואז מערבבים עם שוקולד. כמו כן,  ואפשר גם לשלבו עם פודינג (ישנן עוד מיליון אופציות, אבל אני כאן בשביל האופציות הקלות)

מה שאני עשיתי זה מוס פודינג קליל.. אפשר גם בגירסה הפרווה אם משתמשים בשמנת צמחית

מקרון רימון (4)

אז הנה המתכון למלית רימונים:

מרכיבים:

200 מ"ל שמנת מתוקה (או צמחית אם מעוניינים להכין קינוח פרווה)
חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 ג')
כ- 3 כפות רכז רימונים
30 גרם חמאה בטמפ' החדר (חובה בטמפ' החדר)

 

הוראות הכנה:

מקציפים במיקסר את כל הרכיבים כ- 3 דקות

המלית מוכנה לזילוף 🙂

מקרון רימון (5)

 

 

 

מקרון רימון (12)

 

 

 

מקרון רימון (2)

 

 

מקרון רימון (14)

קניתי את רכז הרימונים בשביל מלית למקרונים, אבל כבר אימצתי אותו לתבשילים, אפילו חטאתי והוספתי אותו ל"אינגריי", מאכל של עיראקים 🙂

אינגריי (2)

 

אינגריי (1)

חג שמח!

 

 

Share

Add a comment