מקרון קינמון (12)

 

זה קצת עצוב שהאתר קיים כבר חצי שנה וטרם כתבתי פה על קינמון, לא?
בדיוק כמו הלימון, גם הקינמון מוסיף המון, בתבשילים, בקינוחים, ו..במקרונים, דהה
יש אנשים שלא סובלים קינמון, קורה, אם אתם נמנים עימם.. עופו מהפוסט 😉

יש לי וידוי, אם ישימו לידי עוגיות מקרון ומאפה של סינבון, אני ללא ספק אעדיף לאכול את הסינבון, איך אפשר לעמוד בפני קרם הגבינה אשר עוטף את מאפה החמאה עם הקינמון והסוכר?
יבוא יום ואטחן מאפה סינבון במעבד המזון ואשתמש בו בתור מלית קינמון למקרונים, עד אז אשתמש במתכון שכבר אציג פה.

מקרון קינמון (6)

ובכן, אפשר להשתמש בקינמון במגוון מליות. המומלצת בעיניי היא להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג ולהוסיף כף קינמון (כן! כף, לא להתקמצן), מילוי טעים, קל להכנה וזול. זוהי מלית מושלמת כיוון שהיא לא מתוקה מדיי, מה שמשתלב נהדר עם ציפויי המקרון המתקתק.

אך יש גם אופציות נוספות, אפשר לשלב קינמון עם עוד כל מיני סוגי מליות
בניסוי הראשון שלי עירבבתי גבינת שמנת, קינמון ואבקת סוכר – התוצאה הייתה על הפנים
בניסוי השני שלי קניתי גבינת מסקרפונה ועירבבתי עם השניים הנוספים, התוצאה גם לא באה לי טוב
בפעם השלישית? גבינת ריקוטה! דוקא הגבינה הכי פחות פאנסי יצאה לי נהדר בתור מלית קינמון. והנה המתכון :

מרכיבים:
2 כפות גבינת ריקוטה
6 כפות אבקת ביסקוויטים טחונים דק דק
1 כף חמאה בטמפ' החדר
1 כפית שטוחה אבקת סוכר
1 כפית גדושה אבקת קינמון

הוראות הכנה:
מערבבים את כל המרכיבים עד לכדי בלילה חלקה
הבלילה מוכנה לזילוף.

אל תשכחו שהמקרונים טעימים יום אחרי ששמים בהם מלית, כך הם סופגים את הטעמים טוב יותר

מקרון קינמון (9)

מקרון קינמון (13)

הריח של הקינמון המשכר, הטעם הנהדר של המקרון…. קחו ביס ואין צרות בעולם… יאמי

מקרון קינמון (11)

 

 

 

מקרון קינמון (7)

 

מקרון קינמון (10)

אומרים שאגוז מוסקט ממסטל.. לדעתי יש מצב שניחוח הקינמון  גם כן…

מקרון קינמון (5)

 

 

מקרון קינמון מוסיף המון

Share

Add a comment