עוגיות מקרון בטעם קיווי

קיווי

זה הולך להיות פוסט ירוק, קצר ובעל הרבה ויטמין C

ביקור בסלון של ההורים, קערה על השולחן עם קיווי קראה לי. ומה עושים כאשר רואים את הפרי החום והשעיר הזה? בודקים את מידת הרכות שלו. פירות הקיווי היו רכים במידה הנכונה, באותו הרגע ידעתי שהקיווי הולך להיות בתוך גנאש למקרונים.

קיווי הוא כמו הכלאה של לימון עם פרי מתוק, פרי ירוק חמוץ מתוק, מה שבהחלט מסתדר עם שוקולד לבן מתוק ומומס בשביל גנאש. החמיצות של הקיווי מהווה אחלה קונטרה למתיקות של יתר רכיבי המקרון.

אם אתם מתכוונים להכין גנאש בטעם קיווי, השתמשו בקיווי רך, כי קיווי קשה חמוץ מדיי בשביל הגנאש, חמוץ ברמה שיירדו לכם דמעות מרוב שהמקרון חמוץ…

אז איך מכינים את הגנאש הפשוט הזה?

רכיבים:
1/3 (שליש) קיווי רך יחסית
50 מ"ל שמנת
100 ג' שוקולד לבן

הוראות הכנה:
מרסקים את הקיווי בבלנדר מוט, מבשלים אותו על האש עם השמנת כדקה עד שהשמנת רותחת
שמים בבאן מארי שוקולד לבן
כשהשוקולד נמס מסירים מהאש ומערבבים עם הקיווי והשמנת לכדי בלילה חלקה.
מקררים כשלוש שעות במקרר, ויש לנו גנאש מוכן!

אין לי צבע מאכל ירוק, אז שמתי טיפה צהוב וטיפה כחול..
הגרגירים השחורים בתוך המקרונים הלבנים שבתמונה הם גרגירי וניל מיובשים

 

בתיאבון!

 

חן חייק מקרון קיוי מקרונים בטעם קיוי (7)

 

חן חייק מקרון קיוי מקרונים בטעם קיוי (2)

Share

Add a comment