פוסטים אחרונים

09 ינואר, 2017 מקרון עם מלית בראוניז02 ינואר, 2017 צילום אוכל - צילום עוגיות מקרון09 דצמבר, 2016 את מוכרת מקרונים?28 מרץ, 20161 תגובות עוגיות מקרון כשרות לפסח, מתכונים15 ינואר, 20165 תגובות צבע מאכל טבעי במקרונים? יש חיה כזו09 ינואר, 2016 עוגיות מקרון וקצת בריאות19 דצמבר, 20152 תגובות סקירה של MAGIMIX 5200XLD עם האביזרים הנלווים06 דצמבר, 20151 תגובות אל תנסו את זה בבית - פוסט כשלונות28 נובמבר, 2015 מקרון עם גנאש שוקולד טופי, וגם קצת על אבקת צבע מאכל06 נובמבר, 20153 תגובות השפעות הגשם על המקרונים, וגם מקרון פיסטוק03 נובמבר, 201523 תגובות קצת על מקרונים חלולים, וגם עוגיות מקרון עם שוקולד צי'פס15 אוקטובר, 2015 מקרון עם מילוי עוגה..07 אוקטובר, 2015 מקרון גרנולה סילן ומתכון בטוח לעוגיות נשיקות18 ספטמבר, 2015 פצפוצי אורז ועוגיות מקרון18 ספטמבר, 2015 Rice krispies for macarons filling15 ספטמבר, 2015 הכנת מקרונים עם מרנג שוויצרי10 ספטמבר, 2015 רכז רימונים ,מקרונים וקינוח פרווה. חג שמח!01 ספטמבר, 2015 Healthy macaron fillings26 אוגוסט, 20151 תגובות יישון חלבונים לעוגיות המקרון, האם צריך את זה?16 אוגוסט, 2015 קינמון מוסיף המון, למקרון12 אוגוסט, 2015 מקרונים עם מילוי קרם חמאה31 יולי, 2015 קיץ! עוגיות מקרון עם מנגו, בננה וסברס24 יולי, 20152 תגובות חום, לחות ומקרונים24 יולי, 20152 תגובות מקרונים במילוי קרם חמאה שוויצרי27 יוני, 2015 הקשר בין טריות השקדים להתייבשות המקרונים לפני האפייה27 יוני, 2015 Why the macarons don't get dry fast ?26 יוני, 2015 מלית חלבה ותמרים במקרון העשוי מגרעיני דלעת24 יוני, 2015 Hot weather, humidity and macarons20 יוני, 2015 מקרון עם ביסקוויט ומחית פירות20 יוני, 20151 תגובות מקרון לבנדר06 יוני, 2015 מקרון תפוחים טעים ופשוט13 מאי, 2015 מקרון מרשמלו09 מאי, 2015 מקרון במילוי ממרח בטעם חלב עם חמוציות02 מאי, 2015 עוגיות ללא גלוטן24 אפריל, 2015 סמיילי מקרון במילוי לוטוס שמנת משגע24 אפריל, 2015 Smiley macarons18 אפריל, 20151 תגובות מקרונים בטעם קפה16 אפריל, 2015 לימון מנטרל המון, עוגיות מקרון בטעם לימון13 אפריל, 2015 עוגיות מקרון העשויות מקוקוס טחון במקום שקדים טחונים11 אפריל, 2015 עוגיות מקרון עם אגוזי קשיו במקום שקדים10 אפריל, 2015 עוגיות מקרון עשויות מגרעיני חמניה ופיסטוקים טחונים07 אפריל, 2015 מקרונים עם חתיכות פרי04 אפריל, 2015 עוגיות מקרון ממולאות בריבה / קונפיטורה ביתית30 מרץ, 2015 עוגיות מקרון בטעם קיווי28 מרץ, 2015 אינסטנט מילוי טעים למקרונים03 מרץ, 2015 מקרונים - בשיטה האיטלקית או הצרפתית?03 מרץ, 2015 French meringue Vs italian meringue28 פברואר, 2015 חמאת קקאו והקשר שלה למקרונים + מקרון תפוזים28 פברואר, 2015 הרגליים של המקרונים...23 פברואר, 20153 תגובות קינוח פרווה טעים? מקרונים!

מתכונים – הקליפה החיצונית של המקרון

המתכונים בעמוד זה הם מתכונים לקליפות המקרונים בלבד

בלינק זה יש מתכונים לגנאשים / מילויים למינהם

 בעמוד הפוסטים של האתר, יש מתכונים שונים ונוספים בכל פוסט

אם זו הפעם הראשונה שאתם מכינים מקרונים, מומלץ לראות סרטונ/ים המדריכים איך להכין עוגיות אלו, כיון שיש כללים חשובים שצריך להקפיד עליהם, מספיק שלא עברתם על כלל אחד, המקרונים לא ייצאו טוב. מומלץ גם לעבור על עמוד מקרונים למתחילים.


 

לחצו כאן למתכונים עם מליות כשרות לפסח:

עוגיות כשר לפסח

 


 

מתכון בסיסי למקרונים בשיטה הצרפתית

מרכיבים:

* 2 חלבונים בטמפרטורת החדר (ביצים במידה L)

* 5 כפות סוכר לבן (65 גרם)

* כוס אבקת סוכר (115 גרם)

* 3/4 כוס אבקת שקדים טחונים דק דק (78 גרם)

* צבע מאכל אם רוצים מקרון צבעוני (ג'ל בלבד, לא צבע מאכל נוזלי!)

(לפי מתכון זה אין צורך במשקל, רצוי להשתמש בכוסות מדידה מדויקות).

 

הוראות הכנה:

מנפים את אבקת הסוכר עם אבקת השקדים במסננת, פעמיים! כל מה שלא עובר במסננת- לפח. אסור שייכנסו לכלוכים או מים לבלילה.
להקציף חלבונים במיקסר (אפשר גם במיקסר ידני אם אין)
ולהוסיף את הסוכר הלבן בהדרגה.
ממש לפני הסיבוב האחרון של ההקצפה יש להוסיף טיפה צבע מאכל ג'ל לקציפת החלבונים.

כשקציפת החלבונים מוכנה, יש לקפל את תערובת אבקת השקדים והסוכר לחלבונים, פעולה זו היא הפעולה הקריטית בהכנת המקרונים. אם מקפלים מעט או הרבה מדיי את התערובת, המקרונים לא ייצאו טוב.

מעבירים את הבלילה לשקית זילוף ומזלפים

כשהתבנית מוכנה עם המקרונים, יש "לדפוק" את התבנית על משטח חלק כדי שבועות האוויר תצאנה.

יש לתת למקרונים לנוח כחצי שעה לפני הכנסתם לתנור כדי שיתייבשו

לפני כן מחממים תנור ל-150 מעלות

מכניסים לתנור לכ-12 דקות (תלוי בגודל המקרונים)

 

 

 

 

 

מתכון בסיסי למקרונים בשיטה האיטלקית

 

מרכיבים:
100 ג' אבקת סוכר
100 ג' אבקת שקדים
35 ג' חלבונים
—לסירופ–
25 מ"ל מים
100 ג' סוכר

—למרנג המוקצף במיקסר–
35 ג' חלבונים

 

 

הוראות הכנה:

מנפים את אבקת הסוכר עם אבקת השקדים במסננת, פעמיים! כל מה שלא עובר במסננת- לפח. אסור שייכנסו לכלוכים או מים לבלילה. לבלילה זו מוסיפים חלבון אחד ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה. אם רוצים מקרון צבעוני- מוסיפים טיפה צבע מאכל ג'ל בשלב זה.

מרתיחים את המים עם הסוכר הלבן. כשהסירופ מגיע ל-110 מעלות, יש להתחיל להקציף את יתר החלבונים במיקסר. כשהסירופ מגיע ל-118 מעלות יש להכניסו לקציפת החלבונים בהדרגה.

ממזגים את התערובת של האבקות עם החלבון לתערובת המרנג בהדרגה עד לקבלת בלילה יציבה

מעבירים את הבלילה לשקית זילוף ומזלפים

כשהתבנית מוכנה עם המקרונים, יש "לדפוק" את התבנית על משטח חלק כדי שבועות האוויר תצאנה.

יש לתת למקרונים לנוח כחצי שעה לפני הכנסתם לתנור כדי שיתייבשו

לפני כן מחממים תנור ל-150 מעלות

מכניסים לתנור לכ-12 דקות (תלוי בגודל המקרונים)

 

 

 

 

מקרון שוקולד

מרכיבים:

* 2 חלבונים בטמפרטורת החדר

* 5 כפות סוכר לבן

* כוס אבקת סוכר

* 1/2 כוס אבקת שקדים טחונים דק דק

* 2 כפות אבקת קקאו

 

הוראות הכנה: בדיוק כמו המתכון הבסיסי הצרפתי, את הקקאו מנפים ביחד עם אבקת הסוכר

 

 


עמוד הבית מקרונים – מידע בסיסי סרטוני מתכונים מתכונים מתכונים – מילוי וגנאשים תקלות בהכנת מקרונים אביזרי עזר פוסטים גלריה צור קשר

 

 

מקרונים יפים

 

מתכון עוגיות מקרון (1)

 

 

 

מקרון במבה חמניה (9)

 

מקרון אוראו

 

מילוי לעוגיות מקרון (7)

 

מקרון קוקוס (9)

 

מקרון מתכון (6)

 

מקרון פצפוצי אורז (14)

Share