אביזרים

איזה אביזרים נחוצים ומומלצים לשם הכנת המקרונים?

מסננת – פריט חובה לשם הכנת המקרונים, רצוי שהחורים לא יהיו צפופים מדיי ולא יהיו גדולים מדיי, כדי שהאבקה תעבור "בשלום"
ספטולה

משקל- אם משתמשים בשיטה הצרפתית – המשקל לא חובה כיון שבמתכונים רבים הכמויות ניתנות לפי כוס/רבע/שליש כוס, אך אם מכינים מקרון לפי השיטה האיטלקית, פריט זה הוא די חובה.

משקל מדידה למקרונים

מד טמפרטורה- הכרחי בלבד אם מכינים מקרון בשיטה האיטלקית, כיוון שמרנג איטלקי מורכב מחלבונים מוקצפים וסירופ סוכר שחייבים להכין בטמפ' הנכונה.

מד טמפרטורה מקרונים

משטח סילפאד- לא חובה, אפשר להשתמש בנייר אפיה, רק צריך לקחת החשבון שאם מזלפים על ה״קפל״ של הנייר, המקרון עלול לצאת לא טוב

macarons israel

מקרונים לפני האפייה

מקרונים כחול צהוב

הנה דוגמא למקרון שיצא לי עקום בעקבות כך שזילפתי אותו על הקפל:

כחולצהוב חן חייק (1)

שקיות זילוף חד פעמיות- באופן אישי מעדיפה לעבוד איתן כי ככה יש פחות כלים לשטוף :-), אני מזמינה אותן מאחד האתרים הסינים הזולים

התמונה לקוחה מאתר aliexpress

ספטולה- קטנה או גדולה , זולה או יקרה – זה לא משנה

ספטולה

מיקסר – כמובן שעדיף מיקסר רגיל על פני ידני, אבל גם עם השני ניתן לעבוד


עמוד הבית מקרונים – מידע בסיסי סרטוני מתכונים מתכונים מתכונים – מילוי וגנאשים תקלות בהכנת מקרונים אביזרי עזר פוסטים גלריה צור קשר

מקרון במבה חמניה (9)

 

 

 

Share

Add a comment